Wie zijn wij

Muzikale leiding en regie:  Martin Buijs

Martin staat al vanaf zijn 6e jaar op het podium in de (amateur)operette / musical wereld. 3gen_LesMiserables (66)Hij schreef vele hoofdrollen op zijn naam als solist in verschillende operettes en musicals en was ook verantwoordelijk voor de regie van een aantal musical producties. Het reilen en zeilen rondom een theaterproductie werd hem met de paplepel in gegoten. Zijn ouders waren de oprichters van het Eerste Diemense Operette Gezelschap die op de dag van vandaag nog steeds jaarlijks mooie producties laat zien. Tevens is hij 5 jaar als Voorzitter van een musical vereniging in Amsterdam actief geweest.

“Toen ik zes jaar geleden in Huizen kwam wonen werd al snel duidelijk dat er veel koren in de omgeving zijn maar geen musicaltheatergezelschap. Ik heb met veel plezier de uitdaging aangenomen om deze samen met Irene op te starten.”

Choreografie en assistent regie: Anouk Veltkamp

Als jong meisje zat het dansen al in haar bloed. Ballet, Hip Hop, House, Musical, alle 13vst_MammaMia (4)verschillende stijlen werden en worden nog steeds beoefend. Anouk is afgestudeerd aan de dansopleiding in Amsterdam en is momenteel als dans instructrice verbonden aan verschillende dansscholen in het Gooi. Tevens geeft ze ook les als Zumba instructrice. Anouk heeft als danseres en zangeres al in meerdere musicalproducties geschitterd. Naast de choreografie zorgt ze samen met Martin voor de regie bij STACCATO.

“Van ‘s-ochtends vroeg tot s’-avonds laat bezig zijn met dansen is een droom die uit komt.”

Organisatie: Irene Geurds – Buijs

Irene zingt al haar hele leven, songteksten van liedjes zaten er sneller in da13vst_MammaMia (44)n de Latijnse woordjes op school. Irene heeft bij diverse amateurgezelschappen in het ensemble en als solist in verschillende musicalproducties gestaan waaronder o.a. Miss Saigon, Grease, Titanic, Sound of Music en Aida. Irene neemt bij STACCATO veel organisatorische aspecten voor haar rekening zoals de financiën, PR, website en ledenadministratie.

“Vanuit het nulpunt een nieuw musicaltheatergezelschap opzetten is een behoorlijke uitdaging en vergt wel uithoudingsvermogen. Maar er is niets fijner dan bezig zijn met muziek en musicals en STACCATO zorgt naast mijn drukke baan voor veel ontspanning en positieve energie.”